2018-10-11 05:41:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nehéz napra számíthat, több bolygó is áll a Skorpió jegyében, ami sok konfliktust okozhat. Nem tud mit kezdeni a párja féltékenységével, talán reagálni sincs kedve rá: pedig jól tenné, ha megnyugtatná, néhány kedves szavával elérheti ezt!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Négy bolygó áll az ön jegyével szemben, és ez nagyon jó hangulatot teremt ön körül. A kollégái is érzékelik ezt, szívesen fordulnak ma önhöz tanácsért. A közelség iránti igénye is nőni fog, romantikus estére számíthat. Szervezzen valamilyen közös programot a párjával!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Könnyen vitába keveredhet, ez azonban nem az ön hibájából ered. A hangulat feszültté válhat a munkahelyén, mindenki kapkod, ideges. Szerelmével máskor beszéljék meg a problémákat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyugodtan belevághat egy új irány követésébe a karrierjét illetően. Önnek kedvezően alakulnak a történések, melyhez nagyban hozzájárul a Hold helyzete is. Szerelmi kapcsolata is kedvező hatás alatt áll.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Amennyiben a dolgokat sietteti, és ön akarja irányítani, azt partnerei nem fogják kellő lelkesedéssel fogadni. Szerelmi viták adódhatnak, de ne aggódjon, legyen türelemmel, a végén úgyis eléri a célját!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Több bolygó áll a Skorpió jegyében. Váratlanul nehézségei támadhatnak. Meggondolatlan cselekedetei következményeként újabb haragosokat szerezhet. Üzleti ügyek intézésére sem igazán jó a mai nap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egyik jó ismerősének határozott elképzelése van új befektetéseit illetően. Ne erőltesse rá saját véleményét, inkább hallgassa meg az érveit, hiszen sokat tanulhat abból. Az este kellemes meglepetést tartogat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Több bolygó is áll az ön jegyében, ez kedvez a pénzügyeinek és karrierjének. Egyik közeli ismerőse talán a megszokottnál érzelgősebben viselkedik, legyen tapintatos!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A környezete ma nem tűnik túl segítőkésznek, főleg akkor, ha egyik személyes tervének megvalósítása a cél. Mindenki a saját dolgával van elfoglalva, ezért önnek is egyedül kell boldogulnia.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha nem vigyáz, lassan mindenkivel meggyűlik a baja. Legyen megértő és türelmes másokkal szemben, mert csak így kerülhet el egy csúnya veszekedést. A Hold a Skorpió jegyében önt is akaratossá, makaccsá teszi.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szép nap elébe néz! A mai napon olyan feladatai lesznek, melyben örömét találja. Így minden könnyen megy, szinte elrepül az idő. Szerelmével tökéletes összhangban van, a Skorpió jegyében álló bolygók mindkettejüket szenvedélyessé teszik. Este egy örömteli eseményről értesítik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Sok feladata van, de nem tudja minden elképzelését megvalósítani. Ennek fő oka az, hogy egyik társa, kollégája támogatás helyett a saját problémáival hátráltatja munkáját. Higgadtan beszélgessen vele erről a dologról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: